Nevezés

Helyszínek

I. forduló: Látóképi víztározó – 2019.09.08. – Regisztráció megnyílt!

II. forduló: Tisza tó (Tiszafüred) – 2019.10.06. – Regisztráció megnyílt!

III. forduló:  Kisköre-Abádszalók – 2019.10.20. – Regisztráció megnyílt!

MASTERS – Döntő: Maconka – 2019.11.17. – MASTERS

Nevezés

 1. A versenyre írásban az www.ipcc.hu oldalán található elérhetőségein, illetve a  Wobblerek.com  horgászboltban (1158 Budapest Késmárk u. 32.) személyesen is lehet nevezni és a nevezési díjat befizetni.
 2. Bárki nevezhet, aki 18. életévét betöltötte és érvényes állami horgászjeggyel rendelkezik.
 3. A versenyeken részt vehetnek külföldi horgászok és csapatok, akik a saját országukban érvényes horgászigazolványokkal rendelkeznek.*
 4. A versenyre párosával lehet nevezni, egy csapat két versenyzőből áll.
 5. A csapatok összetételében ennek megfelelően sem nembeli, sem korbeli, sem nemzetiségbeli korlátozás nincs.
 6. A nevezést akkor tekintjük elfogadottnak, ha a párosok a szabályok szerint regisztrálnak, és a nevezési díj beérkezik a rendezőséghez.
 7. A csapatok létszáma helyszínenként korlátozva van. A nevezők sorrendje az érvényes regisztrációk beérkezésének időrendjével alakul ki.
 8. A külföldi versenyzők nemzetiségük zászlaját kell, hogy hozzák magukkal.
 9. Figyelemmel a verseny szellemiségére és szabályaira, arra kizárólag fedhetetlen múltú horgász nevezhet, akinek a neve nem merült fel, semmiféle hallal kapcsolatos etikai vétség, szabálysértés vagy bűncselekmény során. A versenyzők a regisztráció során feddhetetlenségi nyilatkozatot írnak alá.
 10. A szervező a maga által létrehozott szabályrendszernek, minden esetben érvényt szerez, annak betartatásának jogát fenntartja!
 11. A verseny hivatalos nyelve a magyar. A versenyszabályzat (a továbbiakban: VSZ) magyar, valamint angol nyelven készült el, de az esetleges fordításból adódó értelmezési eltérések esetén a magyar nyelvű verzió az irányadó. A mellékletek és a VSZ közötti eltérés esetén a VSZ az irányadó. A VSZ esetleges későbbi módosításait és kiegészítéseit a szervező a jelen VSZ előírásainak megfelelően, azok elfogadásától számított 1 napon belül teszi közzé. Módosítás az 1.0 verzió szerint rögzített szöveg tartalmi átalakítása, kiegészítés a VSZ új elemekkel történő bővítése.
 12. A regisztrációs lapot minden versenyzőnek alá kell írnia.
 13. A regisztrációs eljárás keretében a versenyzők aláírásukkal elismerik, hogy a Versenyszabályzatot megismerték, elfogadják; egyben kijelentik, hogy további, vitás esetekben alávetik magukat a Versenybíróság pártatlan döntéseinek. Az „Általános Versenyszabályzat” elfogadási nyilatkozat” az VSZ 1. sz. mellékletét képezi.
 14. A versenyek egyes fordulónkénti teljes részvételi díja 40 000 forint/csapat.
 15. Szponzor vagy gyári megnevezéssel induló csapatok/team-ek nevezési díja 50 000 forint/csapat.**
 16. A ”szponzor” vagy „gyári” csapat státusz nem vonatkozik a horgász egyesületek nevét viselő csapatokra, így azok alapdíjasok (40 000 Ft/csapat).
 17. A nevezési díj tartalmazza a teljes csapatra vonatkozóan:
  az 5000 forintos regisztrációs díjat;
  a verseny napjára a területi engedélyt, valamint az ebédet.
 18. A nevezők elfogadják a nevezési feltételeket és nyilatkozatokat.
 19. A csapatok nem kötelesek minden fordulón résztvenni, elég ha bármelyik fordulóból egyszer bejutnak az első 10 helyezet csapatokkal a MASTERS döntőbe.
 20. A verseny nevezési díját a Magyar Pergetőhorgászok Egyesületének bankszámlájára kell utalni. Az összeg beérkezése után lesz csak elfogadott a regisztrált csapatok nevezése. A Magyar Pergetőhorgászok Egyesületének a Polgári Banknál vezetett számlaszáma: 61200412-10052792.
 21. Amennyiben egy szabályszerűen nevezett csapat nem tud megjelenni a versenyen, a szervező a nevezési díj 50%-át köteles csak visszatéríteni banki utalásos módon.
 22. A nevezők elfogadják a nevezési feltételeket és nyilatkozatokat.
 23. A nevezők hozzájárulnak ahhoz, hogy mind képi – mind videó, illetve hanganyag készüljön róluk a versenyek ideje alatt.
 24. Amennyiben valamelyik csapatot vagy versenyzőt csaláson ér a rendezőség, úgy az ellen a személy illetve személyek ellen rossz hírnév keltéséért feljelentést tesz az illetékes bíróságon.
 25. A rendezőség nem köteles minden nevezést automatikusan elfogadni, és azt megindokolni.

*a nevezéskor beérkező adatokból a csapatnevek ”szponzor” vagy „gyári” csapat státusz elbírálását minden esetben a Verseny Rendezősége határozza meg.
** ”szponzor” vagy „gyári” csapat lehet az a csapat, mely nevében egy bármely márka vagy termék, esetleg cég vagy webáruház stb. megnevezése vagy ráutalása van.